Activiteiten

Heb jij een tof idee? Wil jij zelf een sessie organiseren over een onderwerp wat jij voor Jong Oranje belangrijk vindt? Heb je iets voorbij zien komen wat je graag wilt delen? Laat het weten! Wij helpen graag mee om de Jong Oranje spelers te activeren waar kan.

Voor 2017 staan in ieder geval al een aantal activiteiten op de planning. 2017


Young Leadership Festival

Hockey, jonge internationale leiders, European Hockey Federation, augustus

Meer informatie volgt later.

WK Triathlon

Sportevent, netwerken

In september wordt er tijdens het WK Triatlon een activiteit georganiseerd. De inhoud staat nog open. Mee bepalen wat er gaat gebeuren? Laat het ons weten!

Netwerken binnen en buiten de sport, bedrijfsleven, november

Interesse om mee te denken, organiseren en doen? Laat het ons weten! Klik op de knop om een terugblik van afgelopen jaar te lezen!Weten wat er allemaal gebeurd bij Jong Oranje? Check out de activiteiten die al zijn geweest! 

2017

Netwerken, uitwisseling, directeuren & Young Professionals

 

Op donderdag 12 januari proosten de Jong Oranje spelers samen met de bondsdirecteuren op het nieuwe jaar en de mooie plannen die staan te wachten.

Netwerken, leiders uit bedrijfsleven en sport, loopbaan

Meet the Leaders is dé ontmoetingsplek voor huidige én toekomstige leiders. Een aantal Jong Oranje spelers waren bij deze sessie aanwezig.

Persoonlijke ontwikkeling, coaching, loopbaan perspectief

Deze activiteit is een vervolg op de eerdere sessie van 'Kunnen, Willen, Doen' en staat gepland voor 27 maart. Wil jij ook sparren over je loopbaan? Be there!


Bedrijfsleven, business case, netwerken

De YPY challenge is een groot evenement van ICA, met wie Jong Oranje een partnership heeft. Het evenement wordt voor en door de top 50 bedrijven van Nederland georganiseerd. Het doel is om talentvolle Young Professionals uit te dagen en te inspireren door ze (onder druk) een businesscase te laten oplossen. 

Transitie, Sportagenda 2017+, infographic, toekomst van de sport

Op 20 september 2016 vond tijdens het Sportief Verbinden congres in Utrecht  de sessie Future Proof plaats. Op 31 mei komt daar het vervolg op: Future Proof 2.0! De afgelopen maanden zijn er diverse ontwikkelingen geweest op het gebied van de transitie in de sport, dus we vonden het de hoogste tijd om samen met jullie te kijken waar we nu staan. 

Bedrijfsleven, hockey en voetbal toernooi, sportief

Onze partner ICA nodigt ons uit voor dit sportieve evenement in juli! Wil jij samen met andere Jong Oranje spelers werken aan je conditie en sta je te popelen om mee te doen aan een sportieve (en vooral ook gezellige) uitdaging?


2016

Verrijkingssessie transitie in de sport

Toekomst, sportagenda, kennis

 

Dinsdag 6 december vindt de vervolgsessie plaats van 31 oktober. Denk mee, opper ideeën, deel je kennis!

Sneakergala

Netwerken binnen en buiten de sport, bedrijfsleven, workshops

 

Op vrijdag 25 november vond alweer het 3e Sneakergala plaats. Dit jaar op de toffe SX locatie van Triple Double in Eindhoven.

Olympic Experience

Netwerken binnen en buiten de sport, sportief, gastspreker, Olympische Spelen

 

Op dinsdag 16 augustus kwamen 40 Young Professionals uit het bedrijfsleven en van sportbonden bij elkaar om te sporten en te netwerken.