Jong Oranje: frisse blik, energiek, ambitieus, initiatiefrijk, dwarsdenkend & verbindend


 

Jong oranje is het grootste netwerk voor jongeren werkzaam in de sport en draagt bij aan de persoonlijke én professionele ontwikkeling van jong professionals. Jong Oranje streeft naar het zijn van een vaste gesprekspartners op impactvolle thema’s in de sport die jong professionals op een één of andere manier raken. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe lidmaatschapsvormen in de sport, goed werkgeverschap, persoonlijke ontwikkeling, etc. Jongeren zijn immers de impactmakers van de toekomst!

Doel

Jong Oranje is opgericht in oktober 2015 en heeft als doel het faciliteren van jong professionals die werkzaam zijn in de sport op het gebied van:

-        Verbinden binnen de sport;

-        Samen inhoudelijk van waarde zijn voor de sport;

 

-        Netwerken buiten de sport.

 

Dit doen we door het organiseren van netwerk- en kennisdelingsbijeenkomsten en het organiseren van activiteiten gerelateerd aan sport door samen te werken met (sport)organisaties. Onze bijeenkomsten en activiteiten zijn voor iedereen die werkt in de sport en niet ouder is dan 35 jaar. Medewerkers van sportbonden, koepelorganisaties zoals NOC*NSF, sportorganisaties zoals de WOS, stagiaires, USBO, ZZP’ers, gemeenten, provincies en bedrijven. 

Volg ons op social media!


“Jong Oranje staat voor ambitieuze en kritische jong professionals met een frisse blik, energiek, initiatiefrijk, dwarsdenkend en oog hebben voor het zoeken van de verbinding.”

Aanvoerdersteam

Hoe doen we dit? Jong Oranje bestaat uit een aanvoerdersteam (bestuur) en uit haar leden (jongeren werkzaam in de sport tot en met 35 jaar). Het aanvoerdersteam bestaat uit jong professionals die (op vrijwillige basis) zorgen voor de uitvoerende organisatie van Jong Oranje. Jong Oranje staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bestaat uit 3 tot 8 aanvoerders. Wij hebben geen vaste locatie, maar je kunt ons goed bereiken op ons mailadres: jongoranjenetwerk@gmail.com. Door ons netwerk zijn we vaak te vinden in De Weerelt, op Papendal of op één van onze eigen werklocaties. Het team bestaat momenteel uit:

 

Michelle Vaessen - NTFU & Sportcluster Veenendaal

Kim van der Hammen - NOC*NSF

Taner Kahraman - KNVB

Janna Buitenrust Hettema - NOB & Sportcluster Veenendaal

Kim Mansveld - KNZB
Koen Vermooten - WOS

 

De aanvoerders zijn te bereiken via jongoranjenetwerk@gmail.com