Sneakergala 2018


 Dit feestje mag jij niet missen! HET Young professionals feestje van het jaar. Dit mag jij niet missen!Wat is het sneakergala?

Ben jij een Young Professional, jonger dan 35 jaar en houd je van sport, netwerken en een feestje? Dan is dit event écht iets voor jou! 

 

Het Sneakergala vindt plaats op 23 november en wordt georganiseerd door professionals van Jong Oranje, ICA, VSG-YP en Kenniscentrum Sport. Het ideale moment waar jij kan netwerken en nog meer kennis kunt opdoen. Natuurlijk sluiten we de avond af met een knallend feest in stijl. De dresscode voor het Sneakergala is simpel: Alles mag, als het maar en combinatie is van netjes en sportief. Een jurkje met sneakers, een trainingsbroek met naaldhakken, een maatpak met voetbalschoenen, het kan allemaal! 

 

#BACKTOTHEFUTURE

Het thema van de avond is #BACKTOTHEFUTURE. Momenteel wordt druk gesleuteld aan het programma van de avond. Hierover wordt steeds meer bekend via de social media kanalen van Jong Oranje. Voor nu kun je alvast je ‘team’ samenstellen voor de peloton tickets of je sneakers poetsen om direct in de demarrage mee te kunnen.

 Programma

Inloop rond 17.00 uur en helaas moet de muziek uit rond 01.00 uur:

 

17:30 - 18:00 Inloop Krachtstation

18:00 - 19:15 Plenair, in de Kuil (inclusief voorgerecht)

19:15 - 20.00 Workshop ronde 1

20:00 - 20:45 plenair, rondom de Kuil (inclusief hoofdgerecht)

20:45 - 21:30 Workshop ronde 2

 

21:30 - 01:00 Netwerkborrel / feest 

 


Locatie

We oraganiseren dit jaar het #Sneakergala weer in Utrecht. Lekker centraal en goed bereikbaar vanuit alle hoeken van het land! Dit jaar NIET de Weerelt maaaaaaaaaaaar...... het Krachtstation

 

Makkelijk bereikbaar vanaf Centraal Station met OV! En.. genoeg (gratis) parkeerplaatsen. 

Sprekers

Spreker 1:

Spreker 2:


Menu

Wil je me nu? Loopt het water je al in de mond? Dan moet je toch echt nog even geduld hebben, want de chefs houden lekker geheim wat er geserveerd gaat worden. Bijzonderheden kun je doorgeven bij je aanmelding.Partijen aanwezig bij het Sneakergala

KNVB

NOC*NSF

NGF

Atletiek Uniek

Gemeente Eindhoven

Sport & zaken

KNZB

TREEM

KNWU
Nieuwsberichten over het Sneakergala 2017

Ook tweede spreker Sneakergala bekend!

 

De 'demarrage tickets' zijn al bijna uitverkocht, dus wees er snel bij voordat je in de chasse patate terecht komt ;). De eerste twee sprekers van de avond zijn inmiddels bekend. Plenair wordt de avond geopend door Antje Diertens. Zij is Tweede Kamerlid voor D66 en laat haar licht schijnen over #TEAMWORK in de Tweede Kamer en in de sport vanuit haar ruime ervaring met de sport en sportonderwijs. Een van de workshopsessies wordt gehost door niemand minder dan Francesco Wessels. Zijn naam komt vooral van achter de schermen van de topsport. Hij is een onmisbare schakel geweest bij verschillende topprestaties. Tijdens het Sneakergala zal Francecso ons meenemen in zijn verhaal en ervaringen bij de totstandkoming van TEAMNL. Hij vertelt je wat zijn rol is geweest om deze samenwerking tot een succes te maken én wat JIJ kunt doen om zelf goede samenwerkingen te laten slagen.

Start ticketverkoop Sneakergala 2017!

Ben jij een Young Professional, jonger dan 35 jaar en houd je van sport, netwerken en een feestje? Dan is dit event écht iets voor jou!  Het Sneakergala vindt plaats op 24 november en wordt georganiseerd door professionals van Jong Oranje, ICA, VSG-YP en Kenniscentrum Sport. Het ideale moment waar jij kan netwerken en nog meer kennis kunt opdoen. Natuurlijk sluiten we de avond af met een knallend feest in stijl. De dresscode voor het Sneakergala is simpel: Alles mag, als het maar en combinatie is van netjes en sportief. Een jurkje met sneakers, een trainingsbroek met naaldhakken, een maatpak met voetbalschoenen, het kan allemaal!  Lees hier meer over de locatie en het programma én schrijf je snel in! 

Flashback #Sneakergala!

Op vrijdag 25 november 2016 heeft het Sneakergala van Jong Oranje weer plaatsgevonden, dit jaar in het SX-gebouw in Eindhoven. Een gala waar het verbinden van Young Professionals in de sport centraal staat. De avond had dit jaar een wat andere invulling als voorgaande jaren, dit jaar stond centraal om het netwerken én enkele inspirerende workshops van onze sprekers! Onder begeleiding van DJ Miss Mary hebben we de avond weer afgesloten met een feest in stijl: Gala + Sneakers! 

meer lezen