Werken in de sport


werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle informatie over jouw werk in de sport. Het is van de sportbonden, NOC*NSF, Werkgevers in de Sport en de vakbonden samen.

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport. Kom hier regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en functioneren. En blijf geïnformeerd over je loopbaanmogelijkheden of haal inspiratie uit de verhalen van collega’s in de sport. Ook actuele vragen over arbeidsvoorwaarden, arbo en vitaliteit worden op dit platform beantwoord.

Werken in de sport

Werk je binnen de sport en heb je vragen over je carrière? ‘Werken in de Sport’ biedt je relevante informatie en inspiratie voor je werk en loopbaan in de sport.

Eportal Ontwikkel jezelf!

Het E-portal helpt jou om actief aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling in je huidige werk in de sport en jouw ambities voor de toekomst. Stapsgewijs krijg je zo een completer beeld van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt in je werk.